Eindhoven - Kevelaer

 Al ruim 200 jaar vanuit Eindhoven en omgeving naar Kevelaer

HET BESTUUR EN BROEDERMEESTERS.

Het bestuur van de Broederschap bestaat uit een geestelijk leider, een dagelijks bestuur, dat alle dagelijkse zaken behartigt en overige bestuursleden, ieder met een eigen taak.

Hieronder worden de personen van het dagelijks bestuur voorgesteld. Door op de naam te klikken kunt u een vraag aan de betreffende persoon stellen:

 Pastoor Johan Goris, geestelijk leider.

 Minke Bozuwa, voorzitter.

 

 Lambert Vermeulen, secretaris.

Lizet van Overdijk, penningmeester.

De bestuursleden en broedermeesters, zullen zich door middel van een foto en verhaal hieronder om de beurt in willekeurige volgorde aan u voorstellen. Na Paul Janssen, stelt zich nu de secretaris van de broederschap Lambert Vermeulen aan u voor en nu de penningmeester Lizet  van Overdijk (hierboven staat een foto van Lizet):

IIk ben Lizet van Overdijk-van Rooij, 53 jaar, getrouwd en 3 zonen. Ik ben geboren in Vessem maar inmiddels al weer ruim 25 jaar woonachtig in Spoordonk (Gem. Oirschot).
Tot 10 jaar terug organiseerde Oirschot zijn eigen bedevaart. Echter door het teruglopende aantal deelnemers is toen besloten om zich bij de bedevaart organisatie Eindhoven-Kevelaer te voegen. In 2015  werd mij gevraagd of ik broedermeester wilde zijn voor Oirschot. Mijn dagelijkse werk is het bijhouden van de financiële administratie van de parochie Sint-Odulphus van Brabant, (Oirschot, de Beerzen en Best) dus toen een paar jaar later de functie van penningmeester vrij kwam, ben ik deze ook gaan vervullen.
Ik hoop elk jaar weer op een groot aantal deelnemers, om er met zijn allen, ieder op zijn eigen manier een hele mooie dag van te maken!