Eindhoven - Kevelaer

Al ruim 200 jaar vanuit Eindhoven en omgeving naar Kevelaer

HET BESTUUR EN BROEDERMEESTERS.

Het bestuur van de Broederschap bestaat uit een geestelijk leider, een dagelijks bestuur, dat alle dagelijkse zaken behartigt en overige bestuursleden, ieder met een eigen taak.

Hieronder worden de personen van het dagelijks bestuur voorgesteld. Door op de naam te klikken kunt u een vraag aan de betreffende persoon stellen:

 Pastoor Johan Goris, geestelijk leider.

 Minke Bozuwa, voorzitter.

 

 Lambert Vermeulen, secretaris.

Lizet van Overdijk, penningmeester.

De bestuursleden en broedermeesters, zullen zich door middel van een foto en verhaal hieronder om de beurt in willekeurige volgorde aan u voorstellen:

Hallo,

ik ben bestuurslid Paul Janssen en tevens broedermeester voor een deel van Eindhoven. Bij mij en mijn echtgenote Tonnie kunt u zich opgeven voor Stratum, Tongelre & Centrum. Hiervoor kunt u vanaf 1 mei van elk jaar bellen naar telefoonnummer 040-212 29 89.

Als bestuurslid, ga ik samen met de voorzitter, naar de diverse parochies in alle plaatsen en zoeken wij broedermeesters, indien er ergens geen broedermeester meer is. We zoeken ook contact met de diverse pastores. Daarnaast doe ik nog wat algemene dingen op de bedevaart dag zelf.

Ik ga al meer dan 30 jaar mee naar Kevelaer, eerst als acoliet en broedermeester en ook al 25 jaar als bestuurslid. Dit jaar werd ik in Kevelaer verrast met de vrijwilligersmedaille van Kevelaer.

Ik ben 71 jaar, getrouwd met Tonnie en heb twee kinderen, een schoonzoon en een schoondochter en ben (bonus)opa van 6 kleinkinderen.